Het aanvragen en installeren van een SSL certificaat kunnen wij voor u uit handen nemen.
Een standaard Domein validatie certificaat zonder bedrijfsgegevens voor een periode van 2 jaar leveren wij voor € 45,00 excl. btw. Dit is inclusief het aanvragen en installatie van het SSL certificaat.Een standaard Organisatie validatie certificaat mét bedrijfsgegevens voor een periode van 1 jaar leveren wij voor € 60,00 excl. btw. Dit is inclusief het aanvragen en installatie van het SSL certificaat.

Een standaard Organisatie validatie certificaat mét bedrijfsgegevens voor een periode van 2 jaar leveren wij voor € 90,00 excl. btw. Dit is inclusief het aanvragen en installatie van het SSL certificaat.Een standaard Uitgebreide validatie certificaat mét groene adresbalk voor een periode van 1 jaar leveren wij voor € 120,00 excl. btw. Dit is inclusief het aanvragen en installatie van het SSL certificaat.

Een standaard Uitgebreide validatie certificaat mét groene adresbalk voor een periode van 2 jaar leveren wij voor € 190,00 excl. btw. Dit is inclusief het aanvragen en installatie van het SSL certificaat.Eén van de bovenstaande certificaten bij ons bestellen? Dat kan via e-mail, deze mag u aanvragen op servicedesk@happyhosting.nl. 


Staat het certificaat er niet tussen? Neemt u dan ook gerust contact met ons op via e-mail - servicedesk@happyhosting.nl.